Aluminiuminklädnad

Elektromagnetiska fält från ställverk och transformatorrum påverkar datorer och annan elektronisk utrustning negativt. Det antas även påverka människor med olika typer av elöverkänslighet som följd. För att reducera strålningen från dessa fält så förses väggar och tak i ställverk och transformatorrum med stumsvetsad 5 mm aluminium.

Denna åtgärd reducerar de elektromagnetiska fälten med cirka 70-97% beroende på utförande. Beklädnad kan utföras på såväl befintliga anläggningar i drift som nyproduktion.

Efter att ha färdigställt närmare 2000 avskärmningar över hela landet under de senaste åren, kan vi garantera både en kostnadseffektiv samt högkvalitativ lösning. Sedan starten 1991 har vi samlat på oss stor erfarenhet och kunskap och åtar oss all inklädnad, från några få kadratmeter till tusentals kvadratmeter aluminium. Ta gärna en titt på våra referenser.

Vi har utfört tesla avskärmningar med en dokumeterad reducering på 97% av strålningen.

  • ATAB alt 2

  • ATAB alt 3

  • ATAB METODEN

 

Att vi även kan ombesörja leverans och montage av installationsgolv förkortar detta montagetiderna och samordningen på arbetsplatsen löper smidigare. Vi levererar våra golv från Bergvik, läs gärna mer om deras Iso Floor golvkonstruktion. 

Tillagd i varukorgen